Een heerlijke vakantie in het 'verborgen' Italie?

Zin in een heerlijke vakantie in Italie? Wij bieden ons recent verbouwde 6-persoons huis, Casa Stiano, te huur aan. Casa Stiano ligt in het dorpje Stiano in de uitlopers van de Appenijnen in de provincie Reggio Emilia, op de grens van Toscane. Het huis beschikt over drie ruime tweepersoons slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer/keuken en twee badkamers. Twee grote terrassen van beide ongeveer 50 m2 bieden zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het huis een schitterend uitzicht.  

Ligging

​   

Het huis ligt op de uitlopers van de Appenijnen in het dorpje Stiano, gemeente Toano. Vanaf het ruime terras aan de voorzijde heeft u een schitterend uitzicht op de vallei en op de Pietra di Bismantova, een tafelberg van ruim 1000 meter hoogte. Voor uw dagelijkse boodschappen en voor restaurants kunt u terecht in de naburige dorpen Toano en Cavola,​ beide op ongeveer 4 km. afstand. Houdt u er rekening mee dat winkels over het algemeen gesloten zijn van 12.00/12.30 uur tot 15.00/15.30 uur.

Omgeving

Vanuit ons huis kunt u vele activiteiten ondernemen, zowel dichtbij als wat verder weg. Wandelen, fietsen klimmen, cultuur, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het schilderachtige Cinque Terre is ongeveer twee en een half uur rijden. De prachtige steden Bologna, Parma en Modena liggen op 1 tot 1,5 uur afstand. Florence bereikt u in ongeveer twee uur.

Klimaat

In Stiano en omgeving heerst door de aanwezigheid van een aantal bergketens een microklimaat. Dat betekent dat het er niet veel regent, maar dat het ook niet te warm wordt.

Bereikbaarheid

Het huis is per auto prima bereikbaar en u beschikt over een eigen parkeerplaats. Vanaf de snelweg A1  is het nog ongeveer 40 minuten rijden over een tweebaansweg. Per vliegtuig kunt u vanuit Nederland en Duitsland naar diverse vliegvelden in de buurt vliegen. Ons huis is per openbaar vervoer niet bereikbaar.

Kwaliteit en hygiene

Bij de inrichting hebben we naast comfort en gezelligheid ook gedacht aan kwaliteit en hygiene. We maken veel gebruik van degelijke en goed te reinigen materialen.

Huisdieren

Het meenemen van uw huisdier is in overleg toegestaan.

Er mag veel in ons huis, maar roken is niet toegestaan.

Rookvrij

Internet

Casa Stiano is voorzien van draadloos internet. U kunt dus gewoon uw digitale dingen blijven doen zoals u dat gewend bent.  

klik willekeurig op de foto om de hele foto te zien of klik op de witte pijl rechts om de serie te bekijken

Uitzicht vanaf het terras
Uitzicht vanaf het terras

press to zoom
Uitzicht vanaf het terras
Uitzicht vanaf het terras

press to zoom
Stiano
Stiano

press to zoom
Uitzicht vanaf het terras
Uitzicht vanaf het terras

press to zoom
1/10